Facturatie


Maak het noodzakelijke niet moeilijker dan het is

Gratis uitproberen

maakt facturen makkelijk en overzichtelijk.
Verlies nooit meer het zicht op uw facturen. Maak supersnel op basis van een template of compleet eigen huisstijl uw facturen aan. Verstuur ze automatisch per stuk of per batch en blijf op de hoogte van de status. Facturen, herinneringen of aanmaningen, uw CRM houdt voor u bij wat er wanneer verstuurd moet worden.

Urenregistratie


Alle medewerkers houden simpel en duidelijk hun uren bij met . Bepaal wie toegang heeft om uren te noteren en rapportages uit te draaien. Met wordt ook verlof en ziekteverzuim keurig bijgehouden om dagelijks, wekelijks of maandelijks een complete urencontrole te kunnen doen.


Gratis uitproberen

Betalingen registratie


Inkomende en uitgaande betalingen worden makkelijk ingepland, gecontroleerd en in uw boekhoudsysteem verwerkt. Door onze integratie met de grote systemen blijft geen enkele betaling meer een vraagpost. Deel campagnes met medewerkers, maak een planning en wijs taken toe.

Workflow


Regel het verloop verschillende bedrijfsprocessen, waaronder facturatie, en zorg dat deze in de juiste volgorde door verschillende afdelingen worden behandeld.

Omzet prognose


Door bovenstaande functionaliteiten kunnen verschillende stromen nauwkeurig worden bijgehouden. Daarmee kunt u een berekende voorspelling maken van hoeveel een omzet u verwacht te maken in een vooraf bepaalde periode.


Gratis uitproberen

Optimaliseer uw financiële administratie vandaag nog!


Probeer GRATIS 30 dagen onze CRM software uit

Direct aan de slag

Meer dan 100.000 bedrijven vertrouwen op vTiger CRM