it • journey

Persoonlijkheid, passie voor online en ambitie staan bij ons centraal

is hét e-commerce bureau. Persoonlijkheid, passie voor online en ambitie staan bij ons centraal. Vanuit deze drijfveren zetten wij ons in voor maximaal resultaat; van het eerste strategische gesprek tot de uiteindelijke oplevering en zelfs daarna.

INSPIREREN


Al meer dan 6 jaar houdt it•journey zich intensief bezig met vTiger projecten en de ontwikkeling van e-commerce platformen. Het belangrijkste wat wij hiervan hebben geleerd is hoe wij ondernemingen kunnen inspireren om het beter te doen dan anderen en daarmee tot een structurele verandering te komen.

PARTNERSCHAP

Het menselijke aspect wordt in e-commerce te vaak vergeten. Wij zien u niet als klant, maar als partner waarmee we samen op reis gaan om elkaar te versterken. Wij willen u meenemen in de persoonlijke beleving van uw leads en klanten, van begin tot eind. it•journey denkt dan ook altijd vanuit de partner.

Onze service is gericht op het ontzorgen van bedrijven. Dit merkt u aan onze communicatie, tarieven en advies. Altijd één vast aanspreekpunt voor al uw vragen op het gebied van e-commerce, customer journey en vTiger crm.

SUCCES

Als hét e-commerce bureau zetten wij onze kennis en expertise in voor een succesvolle e-commerce strategie, concept, design, realisatie, implementatie, online marketing en support. Alles draait in onze aanpak om het realiseren van optimaal rendement en daarom werken we met de nieuwste technieken en software.

We vertalen offline doelstellingen naar online commercie, fungeren als klankbord en inspireren met advies voor maximaal resultaat. Daarmee streven wij altijd naar een langdurige samenwerking met onze partners.

Neem vandaag nog contact met ons op!


Contact opnemen