Modules


Maak van krachtige onderdeleneen perfect geheel

Gratis uitproberen

KingsView™


Leer uw leads en klanten kennen om conversie te optimaliseren met KingsView™. Het geeft u inzicht in door wie, waar, waarom en hoe lang uw website wordt bekeken. Anonieme klantdata en informatie worden voor u inzichtelijk gemaakt door ons eigen KingsView™ systeem. Hierdoor heeft u doorlopend inzicht in productgebruik, aankoopgedrag, social media activiteit en nog veel meer.


Informatie aanvragen

PDF Maker Pro


Open en exporter niet alleen PDF’s, maar ontwerp ook eigen PDF template met deze speciaal voor vTiger CRM ontworpen PDF MakerPro. Met PDF MakerPro kunt u PDF documenten makkelijk bewerken en mee sturen als bijlage. Daarnaast kunt u documenten makkelijk opmaken met afbeeldingen, tabellen en formulieren of data omzetten in PDF bestanden.


Informatie aanvragen

GeoTools


Met GeoTools kunt u gegevens zoeken, filteren en sorteren op basis van geografische parameters en real-time inzicht op een kaart. vTiger biedt u met GeoTools een compleet nieuw perspectief om gebruikers te analyseren en data te bekijken.


Informatie aanvragen

KanBan


Richt uw data en lijsten voor elke aparte module dynamische in door data te verslepen en makkelijk te updaten. De ‘drag & drop’-functionaliteit zorgt ervoor dat u uw overzichten snel kunt actualiseren en ombouwen.


Informatie aanvragen

Mailchimp


Met deze onmisbare tool maakt u in een handomdraai nieuwsbrieven of andere ‘mailings’ voor grote groepen. Voeg gemakkelijk formulieren toe die u kunt integreren op uw website en verstuur alles naar een (deel van de) mailingslijst die u zelf makkelijk beheert.

Maak vandaag nog uw vTiger CRM compleet!


Informatie aanvragen

Meer dan 100.000 bedrijven vertrouwen op vTiger CRM