Projectbeheer


Ieder afzonderlijke project is even belangrijk voor het gezamenlijke doel

Gratis uitproberen

Projecten


Uw bedrijfsvoering bestaat vaak uit individuele projecten. Om hier het overzicht niet in te verliezen biedt een tool om projectbeheer voor u makkelijker te maken. Houd makkelijk bij wat de voortgang is van een project of opdracht, maak een planning en stel deadlines én houdt het complete financiële plaatje in het oog.


Gratis uitproberen

Budgetering


Nog voordat u de offerte de deur uit heeft kunt een het gehele project budgetteren. Houdt vervolgens uren, inkoop en omzet up to date om binnen het budget te blijven en niet voor verrassingen te komen staan met uren die nog geschreven, of inkopen die nog gedaan, moeten worden.


Gratis uitproberen

Planning


Naast de financiële planning is de tijdsplanning natuurlijk ook erg belangrijk. Deel projecten op in verschillende fases om de planning strak bij te houden. Zo houdt u de voortgang nauw in het oog.


Gratis uitproberen

Administratie


Welke uren horen bij welke project en welke facturen moeten daarvoor worden uitgestuurd. Met koppelt u uw projectbeheer gemakkelijk aan uw administratie. Of het nu gaat om vooruitbetalingen, prognoses of nacalculatie, met uw cRM heeft u altijd op papier wat de gemaakte afspraken zijn en welke handelingen en prijzen daaraan verbonden zijn.


Gratis uitproberen

Optimaliseer uw projectbeheer vandaag nog!


Probeer GRATIS 30 dagen onze CRM software uit

Direct aan de slag

Meer dan 100.000 bedrijven vertrouwen op vTiger CRM