Relatiebeheer


Bouw een kwalitatieve klantrelatie op met onze krachtige CRM functionaliteiten.

Gratis uitproberen

Contactenbeheer


Contactgegevens, e-mails, notities van (telefoon)gesprekken en documenten beheerd u allemaal op één centrale plek. Daarmee organiseert u uw contacten niet alleen voor uzelf, maar zijn de gegevens binnen handbereik voor al uw medewerkers.


Gratis uitproberen

Agenda


Voor het plannen van afspraken met leads, klanten en collega’s gebruikt u de agenda van . Daarnaast heeft u inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers en geeft onze software suggesties over wanneer het voor iedereen goed uitkomt om af te spreken. Natuurlijk kunt u ook terugkijken wat er tijdens eerdere afspraken is besproken.


Gratis uitproberen

Mail integratie

integratie met de belangrijkste e-mail applicaties

De vTiger CRM van sluit naadloos aan op de bekende e-mailprogramma’s als Outook en gmail en alle andere servers die gebruikmaken van IMAP. Zo heeft u uw belangrijke mails altijd bij de hand en kunt u via het door u gewenste mailadres gericht berichten uitsturen.


Gratis uitproberen

Documentenbeheer


Met onze documentenmodule kunt u gemakkelijk documenten opslaan en beheren. De documenten kunt u naar wens koppelen aan leads, projecten of klanten. Daarnaast kunt u met de extra functionaliteiten de documenten doorzoeken en als attachment toevoegen, maar ook kunt u gebruik maken van onze diverse template voor bijvoorbeeld contracten formulieren.


Gratis uitproberen

Mobiele CRM

altijd en overal toegankelijk

Altijd en overal uw afspraken, klantgegevens en documenten beheren. Met de mobiele omgeving van vTiger CRM heeft u waar dan ook toegang tot de gegevens die voor u belangrijk zijn. Het bijwerken van het klantaccount direct na een afspraak kan op elke mobiel of tablet. Uiteraard heeft u ook real-time toegang tot relevante bedrijfsinformatie.


Gratis uitproberen

Optimaliseer uw relatiebeheer vandaag nog!


Probeer GRATIS 30 dagen onze CRM software uit

Direct aan de slag

Meer dan 100.000 bedrijven vertrouwen op vTiger CRM