Verkoop


Doelgerichte sales met onze CRM Sales tools

Gratis uitproberen

Verkoopkansen beheer


Zorg dat uw verkoopproces efficiënt verloopt en behaal daardoor meer omzet. Genereer relevante leads en volg al uw orders op de voet. Daarnaast maakt u met ons CRM systeem realistische voorspellingen en ontwerpt u een nauwkeurige ‘salesfunnel’.


Gratis uitproberen

Productbeheer


Met het productbeheer van kunt u het complete verkoopproces integraal beheren. Volledig met producten, prijslijsten en leveranciers die gekoppeld kunnen worden aan offertes, orders, inkoop, voorraad en natuurlijk de facturatie.


Gratis uitproberen

Offertebeheer

Snel en makkelijk kwalitatieve offertes maken

Bespaar veel tijd door de opzet van uw offerte te standaardiseren en maak aanpassingen daar waar nodig per klant. Met stelt u makkelijk een offerte samen door de producten en diensten te selecteren. Berekening worden automatisch toegevoegd en u kunt de offerte zelfs in meerdere talen opstellen. Daarnaast kunt u marges nauwkeurig bijhouden met onze vernieuwde module en worden ook klant gebonden kortingen per product duidelijk geregistreerd.


Gratis uitproberen

Offerte in huisstijl

Indien gewenst, kunnen wij een offerte template leveren. Geheel volgens uw huisstijl. Het resultaat is een perfect ogende offerte. Ongeacht wie de offerte maakt!

To-do lijsten


Door onze software zult uw klantenkring stijgen, daarom is een goed overzicht van belang. Met slimme to-do lijsten van houdt u bij wat er nog moet gebeuren aan verkoopactiviteiten en andere zaken. En met de automatische alerts zult u niks meer vergeten.


Gratis uitproberen

Accountmanagement

Beheer al uw accounts in een overzichtelijk CRM. Weet wat er speelt bij elke klant en welke contracten er lopen en tot wanneer. Met Journey vTiger CRM krijgt u ook inzicht in waar er nog meer kansen liggen bij al bestaande klanten.


Gratis uitproberen

 

Optimaliseer uw verkoopprocessen vandaag nog!


Probeer GRATIS 30 dagen onze CRM software uit

Direct aan de slag

Meer dan 100.000 bedrijven vertrouwen op vTiger CRM