eCommerce marketing

Doelgericht uw online rendement verhogen

Marketing


Met de juiste online marketing trekt u meer relevante bezoekers naar uw website of webshop. Deze gegenereerde traffic moet vervolgens worden omgezet in een lead of een verkoop. De specialisten van helpen u graag om zichtbaar te worden en uw online rendement te verhogen.

Online Marketing Strategie


Bij iedere goede bedrijfsstrategie hoort een online marketing strategie.

Om úw strategie te bepalen stellen we eerst samen met u de doelen op. Vervolgens gaat het om de vraag hoe wij die gestelde online doelen gaan bereiken. Wat is uw doelgroep en welke kanalen gaan we inzetten? Deze vragen zullen wij samen met u gaan beantwoorden.

Marketing Automation


Met Marketing Automation kunt u anonieme website bezoekers omzetten naar profielen.

Vervolgens kunt u door middel van onze software gerichte marketing inzetten op deze specifieke profielen. Marketing automation van biedt u alle mogelijke tools om dit proces te implementeren en automatiseren. Onze gespecialiseerde software registreert gedrag van uw online bezoekers en kan op basis hiervan een gepersonaliseerde boodschap afstemmen op uw lead of klant.

KingsView™


Uw klant is koning, en daarom wilt u graag inzicht in de handelingen die zij op uw website doen.

KingsView™ is de speciaal door ontwikkelde tool die kwantitatieve data genereerd van uw website of webshop bezoekers. Door middel van zogeheten ‘heat maps’ kunt u volgen waar mensen kijken, scrollen en klikken. Daarnaast is het mogelijk om opnames te maken om achteraf mee te kijken met wat bezoekers op je site doen. Ook biedt KingsView™ de mogelijkheid om ‘funnels’, gebruikerspolls en andere soort ‘analytics’ toe te passen.

SEO & SEA Service


Gevonden worden is een groot onderdeel van online marketing. Daarom biedt SEO en SEA service.

SEO (Zoekmachine optimalisatie) kan worden omschreven als het geheel aan activiteiten bedoeld om uw website hoog te laten scoren in de zoekresultaten van belangrijke zoekmachines (zoals Google) op de voor uw relevante trefwoorden en zoektermen.

SEA (Search Engine Advertising) is het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de bovengenoemde zoekresultaten. U betaalt als adverteerder alleen voor de zoekmachinegebruikers die op een van uw advertenties klikken die ze vervolgens naar uw website of webshop zullen leiden.

Verhoog nu uw online rendement!


Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op