eCommerce optimalisatie

Doelgerichter en efficiënter te werk

Haal alles uit uw webshop


Uw webshop draait volop en de verkopen gaan redelijk. Toch kunt u altijd doelgerichter en efficiënter te werk gaan. Wij definiëren uw problemen en meten resultaten om deze vervolgens te analyseren en te optimaliseren. kan u advies van formaat en óp maat geven. Van een klein duwtje in de goede richting tot het herontwerpen van uw webshop.

Een dynamisch proces


Een strategie is geen statisch plan van aanpak. Het is een continu proces waarbij implementatie niet het eindpunt is, maar een voorwaarde om te analyseren en door te blijven ontwikkelen.

Definiëren

We maken kennis met u en uw onderneming. Samen definiëren we verbeterpunten en eventuele concrete problemen.

Meten

Aan de hand van de gedefinieerde punten meten we processen en resultaten.

Analyseren

De data die voortkomt uit de metingen worden geanalyseerd en inzichtelijk gemaakt.

Optimaliseren

Aan de hand van de resultaten uit de analyse geven we concrete adviezen en implementeren we aanpassingen daar waar nodig.

Analyseren


Met een degelijke analyse worden cijfers relevantie informatie. Het analyseren van de data is een continue proces waarbij de gegevens worden gefilterd, gesorteerd en in de juiste context worden gezet. Het gedrag van bezoeker overzichtelijk in kaart gebracht om zo uw webshop te kunnen optimaliseren.

Optimaliseren


Met de juiste informatie kunt u uw webshop nog beter laten aansluiten op de wensen van uw doelgroep. Het verhogen van uw omzet, dat is ons uiteindelijke doel. Wij helpen u met het verbeteren van uw content, design, inrichting en SEO & SEA optimalisatie.

Wilt u ook uw eCommerce activiteiten optimaliseren?


Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op